Ambachtelijk genieten bij Slagerij van der Heijden

26 februari 2025

Ambachtelijk genieten bij Slagerij van der Heijden

Bij Slagerij van der Heijden wordt alles nog met liefde en volgens traditioneel recept gemaakt. “𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘴 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘩𝘦𝘦𝘭 𝘯𝘰𝘳𝘮𝘢𝘢𝘭 𝘥𝘢𝘵 𝘸𝘦 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘴 𝘯𝘰𝘨 𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯. 𝘕𝘪𝘦𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘣𝘦𝘳𝘰𝘦𝘮𝘥𝘦 𝘥𝘳𝘰𝘨𝘦 𝘸𝘰𝘳𝘴𝘵, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘰𝘰𝘬 𝘣𝘪𝘫𝘷𝘰𝘰𝘳𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥 𝘬𝘰𝘰𝘬𝘸𝘰𝘳𝘴𝘵, 𝘨𝘳𝘪𝘭𝘭𝘸𝘰𝘳𝘴𝘵, 𝘣𝘭𝘰𝘦𝘥𝘸𝘰𝘳𝘴𝘵, 𝘳𝘰𝘰𝘮𝘱𝘢𝘵𝘦, 𝘻𝘦𝘦𝘶𝘸𝘴 𝘴𝘱𝘦𝘬 𝘦𝘯 𝘯𝘰𝘨 𝘷𝘦𝘦𝘭 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘭𝘦𝘬𝘬𝘦𝘳𝘴. 𝘌𝘯 𝘰𝘯𝘴 𝘨𝘦𝘩𝘢𝘬𝘵? 𝘋𝘢𝘵 𝘸𝘰𝘳𝘥𝘵 𝘥𝘢𝘨𝘷𝘦𝘳𝘴 𝘨𝘦𝘥𝘳𝘢𝘢𝘪𝘥, 𝘻𝘰𝘢𝘭𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘩𝘰𝘰𝘳𝘵!

Uit alle omliggende plaatsen komen ze naar hier voor de ambachtelijke producten. Alles wordt gemaakt met passie en dat verschil proef je! Waar kom jij speciaal voor naar Slagerij van der Heijden?

Kaaistraat 15, geopend van maandag t/m zaterdag. Met carnaval maandag en dinsdag gesloten.