Ons Steenbergen. Stad met een Verhaal.

ONS Steenbergen

Ondernemers Netwerk Stadshart Steenbergen (ONS Steenbergen) heeft tot doel de samenwerking tussen retail, horeca, diensten en overige sectoren, die gevestigd zijn in het centrum van Steenbergen (en reclamebelastingplichtig zijn), te stimuleren en de economie te bevorderen en aan te jagen.

Zij probeert haar doelen te bereiken door onder meer:

  • aanspreekpunt en belangenbehartiger te zijn voor individuele ondernemers gevestigd in het centrum van Steenbergen;
  • verbindend ondernemersplatform te zijn om ondernemers, zijnde winkeliers, horeca, dienstverleners, toerisme e.a.;
  • ondernemers en commerciële activiteiten in het centrum van Steenbergen met elkaar in contact te brengen gericht op een duurzame samenwerking;
  • erkende samenwerkingspartner van de gemeente Steenbergen en andere ondernemersverenigingen te zijn;
  • ontwikkelaar te zijn van ideeën, initiatieven, evenementen en projecten, welke gericht zijn op het stimuleren van de economie van het centrum van Steenbergen;
  • bij te dragen aan een zo prettig mogelijk ondernemers- en verblijfsklimaat en beleving van het centrum voor de ondernemers, werknemers, consumenten en bezoekers en deze daarmee vast te houden, aan te trekken en terug te laten keren.

Wilt u zich aanmelden als lid van Ondernemers Netwerk Stadshart Steenbergen? Download dan het aanmeldingsformulier  of ga naar de aanmeldingspagina. U kunt zich daarna ook aanmelden voor de Whatsappgroep “Veilig Steenbergen”.