16 april 2021

Bedankt, Kees de Bruin!

Kees de Bruin, eigenaar van HEMA Steenbergen, heeft deze week het voorzitterschap van Ons Steenbergen neergelegd. Zeven jaar lang zette..

Lees meer
14 april 2021

Say Cheeeees!

Voor op brood, bij de borrel of uit het vuistje. Stap voor verse ambachtelijke kazen eens binnen bij kaashuismarcel.nl. De winkel ligt vol..

Lees meer
13 april 2021

Jouw lokale aanbiedingen!

Tot minimaal 28 april gelden de huidige COVID-maatregelen. Blijven jullie ons steunen? Think, shop en buy Local. Clara & Roxane hair face..

Lees meer
9 april 2021

Steengoedt nieuws!

Ben jij ze al tegengekomen bij Albert Heijn Achterberg? Vanaf nu worden lokale producten in de spotlight gezet door het Steengoedt-logo. Zo..

Lees meer
7 april 2021

Jong en oud kan hier zijn hart ophalen!

Salmiak- Zwart-wit poeder-Borsthoning-Zoethout-Stroopsoldaatjes. Maar óók de allernieuwste snoepsoorten (o.a. van TikTok en..

Lees meer
6 april 2021

Jouw lokale aanbiedingen!

April doet wat hij wil! Maar in ons Steenbergen zit er geen ondernemer stil. Hier weer de aanbiedingen van de week. Trekpleister..

Lees meer
2 april 2021

Groot Steenbergs nieuws!

Brasserie Puur - In de Oude Stempel heeft dit jaar opnieuw de BIB Gourmand 2021 binnen gesleept. Een mega prestatie in deze roerige..

Lees meer
31 maart 2021

Wereld back-up dag!

Recent nog een back-up gemaakt van je digitale bestanden en foto’s? 30% van de mensen doet dit nooit. Wist je dat er 113 telefoons per..

Lees meer
29 maart 2021

Jouw lokale aanbiedingen!

Prachtig lenteweer & een lang paasweekend in het vooruitzicht. Een heerlijke week om een extra rondje door Ons Steenbergente lopen. Hier de..

Lees meer
26 maart 2021

Wat eten we eigenlijk met Pasen...

Vast een vraag die in veel huishoudens wordt gesteld deze periode. Maak het jezelf makkelijk! De horeca uit Ons Steenbergen bieden je,..

Lees meer
22 maart 2021

Jouw lokale aanbiedingen!

Hier een kleine greep uit de acties van Ons Steenbergen. Think, shop en buy local. Poelier Vugts: Kant-en-klare kiprollade in..

Lees meer
19 maart 2021

I'm so eggcited!

Breng het thuis in Paassferen met producten uit Ons Steenbergen! Bekijk hier de tips op de website. Het Bakhuys, Jolanda's Boeket,..

Lees meer