15 september 2021

Welkom Durlinger in Ons Steenbergen!

Na een korte maar grondige verbouwing is Shoetime omgebouwd tot een filiaal van Durlinger Schoenen. Je vindt hier schoenen van 60..

Lees meer
13 september 2021

Het bruist in Ons Steenbergen!

Van een pannenkoekendag, make-up workshop, nieuwe lingeriecollectie tot een super sale van 75% korting! Hier de acties en aanbiedingen van..

Lees meer
8 september 2021

Bierfestival bij de Keuning!

Zaterdag 11 september zal voor de derde keer het Steenbergs Bierfestival plaatsvinden. ÉN er zijn nog middagkaarten (13.00-17.00 uur)! Wil..

Lees meer
7 september 2021

Jouw lokale aanbiedingen!

Aanbiedingen, mededelingen én heerlijke menu's uit Ons Steenbergen Brasserie Puur - In de Oude Stempel: Nieuw maandmenu’s bij Brasserie..

Lees meer
3 september 2021

Het is summersale!

Vandaag en morgen is het summersale in het stadshart van Ons Steenbergen! Alle winkeliers hebben een eigen kraam met mooie..

Lees meer
2 september 2021

Nieuwe look en feest!

Vijf jaar geleden nam Marijke op 1 juli het stokje over bij Kruiderij Rozemarijn Steenbergen. Na een verbouwing is de winkel helemaal klaar..

Lees meer
30 augustus 2021

Jouw lokale aanbiedingen!

Hier de aanbiedingen van deze week  Shoetime-nl: Vanaf 10 september gaan wij door het leven als Durlinger Schoenen. Onze winkel krijgt een..

Lees meer
28 augustus 2021

3 en 4 september summer sale!

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 september zal er een ‘SUMMERSALE’ plaatsvinden in Ons Steenbergen. Wat houdt dit in? Iedere winkelier krijgt..

Lees meer
26 augustus 2021

Enjoy bistro bar DOK

Het vernieuwde terras van Bistro-Bar DOK al ervaren? Aan de jachthaven, 170 variërende zitplaatsen, loungemuziek, ontspannen sfeer en een..

Lees meer
24 augustus 2021

Jouw lokale aanbiedingen!

Hier de aanbiedingen van deze week. Kruiderij Rozemarijn Steenbergen: De Kleine Tour gaat door! Vermoeide spieren? Toe aan een boost voor..

Lees meer
20 augustus 2021

Wij zwaaien naar jullie!

Wij wensen de rennertjes en begeleiders van Kleine Tour Steenbergen veel plezier en veilige kilometers toe. Maak er een mooie week..

Lees meer
18 augustus 2021

Nieuw schooljaar, nieuw kapsel

Kapsalon Haer van den Adel helpt je graag! De kinderen worden door één van de kapsters voorzien van een frisse "back to school" look..

Lees meer