Sponsoring evenementen

Sponsoring door ONS Steenbergen

Ondernemers Netwerk Stadshart Steenbergen kan -met een jaarlijks activiteitenbudget- stimulerende initiatieven in de omgeving ondersteunen. Doelstelling is om gezamenlijk van Steenbergen een bruisende en welkome stad te maken.

Om het beschikbare budget optimaal in te zetten wordt er jaarlijks een keuze gemaakt uit initiatieven die zich aandienen. Daarbij komen alleen initiatieven in aanmerking die direct een positieve bijdragen kunnen leveren aan het centrum hart van Steenbergen.

Via onderstaand formulier kunt u ons op de hoogte brengen van initiatieven die uw organisatie ontplooit en waarvoor u graag ondersteuning zou ontvangen.

U kunt uw aanvraag altijd indienen tot 31 oktober om in het volgend jaar een kans te kunnen maken op eventuele ondersteuning. De keuzes zullen elk jaar opnieuw worden gemaakt, waarbij verschillende criteria worden afgewogen. Belangrijk is dan ook dat u uw aanvraag zo helder mogelijk en met voldoende informatie toelicht. Wij zullen u dan voor het einde van het jaar duidelijkheid geven over de eventuele toegekende ondersteuning.

Wanneer wij uw initiatief ondersteunen verwachten wij altijd dat bij elke vorm van communicatie (kranten, flyers, social media, etc) onze vermelding aanwezig zal zijn om een uniformiteit en zichtbaarheid te creëren van de gezamenlijke initiatieven.

 

 

Uw begroting kunt u per e-mail sturen naar: evenementen@onssteenbergen.nl.