Sold! Marijke Raadgever koopt pand Rozemarijn!

6 januari 2021

Sold! Marijke Raadgever koopt pand Rozemarijn!

Marijke Raadgever sloot 2020 af met een feestelijk moment! Zij heeft het winkelpand van Kruiderij Rozemarijn Steenbergen gekocht.
Marijke Raadgever: ‘Enorm blij dat wij de rollercoaster van 2020 zó hebben mogen afsluiten! 2020 was een jaar met een lach en een traan voor mij. Wij mogen open blijven, maar ik mis mijn gedupeerde collega-ondernemers enorm.’
Kruiderij Rozemarijn Steenbergen bestaat dit jaar 34 jaar, en in juli ben ik vijf jaar trotse eigenaresse. We hopen dan klaar te zijn met onze verbouwing! Klanten, bedankt voor het vertrouwen. Iedere dag sta ik met alle liefde klaar om u een passend advies te geven en zuivere producten aan te bieden.’
‘Op naar een gezond 2021 én een mooi jaar!’