Jouw lokale aanbiedingen!

22 februari 2021

Jouw lokale aanbiedingen!

Aan het weer zal het niet liggen deze week! Hier de aanbiedingen vanuit

Ons Steenbergen
  • DA Drogisterij & Parfumerie van Oers: Heb jij de roomspray van Sen&Zo ook in je keuken staan?Na het eten koken 1 tot 2 keer sprayen en je keuken ruikt weer fris!
  • Jolanda’s Boeket: Ga nu heerlijk thuis aan de slag met een doe-het-zelf-pakket voor thuis (met duidelijke werkbeschrijving) óf laat Jolanda het voor je maken. De pakketten en kant-en-klare stukken zijn te bestellen tot 3 april 2021 (minimaal twee dagen van te voren). Meer info? Kijk op de pagina van Jolanda’s Boeket
  • Poelier Vugts: Deze week: Gevulde puntparika’s voor €2,20 per stuk. Lekker & makkelijk in de oven klaar te maken!
  • Meesters in groenten en fruit: Ham-prei salade €1,19 voor 100 gram. Indische andijviestamppot met pittige gehaktballetjes voor €3,95. Nu ook Tom Ka Kai soep voor €3,50.
  • Vishandel De Meerpaal: Kabeljauwgratin (Kabeljauwfilet in Hollandaisesaus met tuinkruiden, aardappelschijfjes in een mediterrane saus + geraspte kaas) per bakje €6,95. Franse vissoep (Rijkelijk gevuld met kabeljauw, zalm, gamba’s en mosselen) 1/2 liter € 4,25 1 liter € 6,95. Geldig tot en met 27 februari 2021.
  • Tweewielercentrum Steenbergen: In de maand februari krijgt je fiets een gratis poets/waxbehandeling bij een onderhoudsbeurt van je fiets! Gratis haal-en brengservice binnen een straal van +/- 10 km.
De acties zijn geldig t/m zaterdag 27 februari, tenzij anders vermeld.