Bye dry January, hello February

3 februari 2021

Bye dry January, hello February

En? Dry January met succes volbracht? Trakteer jezelf eens op iets lekkers van

Slijterij- Wijnhandel Veraart
Eigenaren Marlieke en Remy adviseren je graag! Hier enkele wijntips:
  • Vinum Côtes de Gascogne Blanc & Rouge is de jaarwijn van Slijterij- Wijnhandel Veraart. Nu geheel 2021 per doos €29,99!
  • Montecillo Rioja Crianza wijn van de maand februari. Deze maand voor €6,99 per fles!
Meer weten over deze wijnen? Zie de uitleg onderaan deze post.
ACTIE: Bij aankoop van iedere formaat Schrobbelèrkruik ontvang je een unieke code. Maak met deze code kans op 1 van de 111 prijzen. Hoofdprijs: Schrobbèler statafel!
Verdere uitleg over de wijnen:
  • Vinum is het Latijnse woord voor wijn. Gemaakt in de Gascogne (Frankrijk) door het wijnhuis Duffour. De rode wijn is een stevige, kruidige wijn gemaakt van Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc en Tannat. Aroma’s van donker rijp fruit zoals bramen en pruimen, met kruidige tonen van laurier en kaneel. De witte wijn is een zeer aromatische frisse wijn gemaakt van Colombard en Gros Manseng. Aroma’s van exotisch fruit, citroenschil, groene appel en verse munt.
  • Montecillo is een Spaans wijnhuis dat prachtige Rioja’s produceert. Deze wijn is gemaakt van de Tempranillo druif. Een stevige rode wijn met tonen van bosvruchten, aarde en leer, met in de afdronk soepele tonen van hout en kersen. Heerlijk om bijvoorbeeld te combineren met lamsvlees, stoofschotels en pasta’s.